Obavijesti Video Pretražite Navigacija
palio na 3 mjesta

Pronađen piroman koji je podmetao požare u okolici Dubrovnika

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dubrovačka je policija podnijela kaznenu prijavu protiv dvadesetosmogodišnjaka zbog sumnje da je podmetnuo požare u Novoj Mokošici između 5. i 8. kolovoza.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nad 28-godišnjim muškarcem, utvrđena je osnovana sumnja da je počinio više kaznenih djela "Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Muškarca se tereti da je u razdoblju između 5. i 8. kolovoza podmetnuo požare na tri različite lokacije u dubrovačkom naselju Nova Mokošica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna danima se bore s vatrom Pao dubrovački piroman? Priveden 48-godišnjak, sumnja se da je podmetnuo više požara

Pročitajte i ovo Požar kod Dubrovnika nitko nije ozlijeđen FOTO/VIDEO Pogledajte dramatične scene borbe vatrogasaca s buktinjom: Gorjelo diljem Hrvatske

Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava te je predan pritvorskom nadzornike PU dubrovačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene