Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(NE)FORMALNO

Dubravka Šuica otkrila kakva je bila profesorica i kojoj je ministrici predavala

Neformalno s Dubravkom Šuicom (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Neformalno s Dubravkom Šuicom (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Neformalno s Dubravkom Šuicom (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Neformalno s Dubravkom Šuicom (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Neformalno s Dubravkom Šuicom (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Neformalno s Dubravkom Šuicom (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Neformalno s Dubravkom Šuicom (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Neformalno s Dubravkom Šuicom (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Neformalno s Dubravkom Šuicom (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/4 >>
Kako je bilo odrastati na Stradunu te ima li ljepšeg mjesta u Dubrovniku, Tatjani Krajač otkrila je zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica.

U ovotjednoj rubrici (Ne)formalno europarlamentarka Dubravka Šuica otkriva kako je kao profesorica odlučila ući u politiku, kakav je bio život s mužem pomorcem koji je često izbivao, a otkrila nam je i kojoj je ministrici nekoć predavala.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja "Past će suradnici" Grmoja: "Plenkovićeva poruka je skandalozna, steže se obruč oko ministrice" Sandra Benčić Afera Geodetski Benčić optužila Plenkovića: "Akteri su iskoristili najtežu katastrofu koja je pogodila Zagreb i Baniju da bi krali novac"

"Srednje sam dijete i u djetinjstvu sam se uvijek morala izboriti za status između dva brata. Nije lako živjeti u konzervativnoj obitelji i biti curica", kazala nam je Šuica.

Na pitanje je li i njena današnja obitelj konzervativna, europarlamentarka odgovara kako nastoje živjeti po demokršćanskim pravilima, ali pritom nisu pretjerano konzervativni. 

Otkrila nam je i kako uspijeva pomiriti posao i obitelj te život na dvije adrese.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene