Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Majka predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović komentirala je Predsjedničinu izjavu koja je kazal da je NK Rijeka bila ''nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu''.


Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je prije nekoliko dana da je svojevremeno navijala i za Hajduk i za Dinamo. No smatra da je Rijeka u neka ranija vremena bila rezervni klub srpskim klubovima. "Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka u to vrijeme bila je nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu i oni domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su najviše u Hajduk, nešto malo u Dinamo", kazala je Grabar-Kitarović.

Vezani članci Ornela Vištica - 3 Nekad najseksi Hrvatica uživjela se u lik bivše hrvatske predsjednice: "Tu je puno posla, slušam njen glas, upijam pokrete" Kolinda Grabar-Kitarović nakon operacije Bivša predsjednica se javila nakon zahvata na Rebru, Vučić joj poželio brz oporavak

Te je Predsjedničine riječi za N1 komentirala njezina majka Dubravka Grabar. "Ja mislim da Rijeka ionako malo glasa za nju. Rijeka je multinacionalna. Više je... Neću reći čija, ali dobro je. Ostali smo živi i po porijeklu imovine i svačemu", kazala je Dubravka Grabar.

Dubravka Grabar je istaknula da aktualna predsjednica nije studirala u Americi za vrijeme Jugoslavije, već je ''išla samo na razmjenu".