Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Rijeka je multinacionalna''

Predsjedničina majka osvrnula se na njezine riječi o NK Rijeci: ''Taj grad ionako malo glasa za nju''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović komentirala je Predsjedničinu izjavu koja je kazal da je NK Rijeka bila ''nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu''.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je prije nekoliko dana da je svojevremeno navijala i za Hajduk i za Dinamo. No smatra da je Rijeka u neka ranija vremena bila rezervni klub srpskim klubovima. "Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka u to vrijeme bila je nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu i oni domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su najviše u Hajduk, nešto malo u Dinamo", kazala je Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala" Zoran Milanović TKO JE SABOTIRA I PROTIV NJE LOBIRA... Milanović o eksplozivnim optužbama Grabar-Kitarović: "Dajte im dovoljan štrik, pa će se već sami objesiti"

Te je Predsjedničine riječi za N1 komentirala njezina majka Dubravka Grabar. "Ja mislim da Rijeka ionako malo glasa za nju. Rijeka je multinacionalna. Više je... Neću reći čija, ali dobro je. Ostali smo živi i po porijeklu imovine i svačemu", kazala je Dubravka Grabar.

Dubravka Grabar je istaknula da aktualna predsjednica nije studirala u Americi za vrijeme Jugoslavije, već je ''išla samo na razmjenu".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene