Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

samo u redovnom postupku

Nova demografska mjera?! Maloljetnicima nova pametna osobna - besplatno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Središnji državni ured za demografiju i mlade osigurao je sredstva za podmirivanje troškova prvog izdavanja osobne iskaznice u redovnom postupku za djecu do navršenih 18 godina života.

Uvjet je da su hrvatski državljani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.  

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova Ilustracija Pucnjava u SAD-u Najmanje sedmero djece ozlijeđeno u pucnjavi: "To mora prestati"

Zakonski zastupnik djeteta, koji podnosi zahtjev za prvo izdavanje osobne iskaznice u redovnom postupku, biti će u cijelosti oslobođen troškova njezina izdavanja, a oni će se podmirivati za zahtjeve podnesene nakon 2. kolovoza 2021. 

"Prioritet djelovanja Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade usmjeren je na poboljšanje životnog standarda obitelji s djecom i stvaranja povoljnog i poticajnog okruženja za obitelj i mlade, a tome će, uvjerena sam, doprinijeti i ova mjera", istaknula je državna tajnica za demografiju i mlade Željka Josić, dr. med.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene