Vozilo DVD-a Perušić (Foto: Facebook stranica Vatrogasci - Oni su naši Heroji)
Vozilo DVD-a Perušić (Foto: Facebook stranica Vatrogasci - Oni su naši Heroji) Foto: Facebook stranica Vatrogasci - Oni su naši Heroji

Drska krađa dogodila se za vikend vatrogascima u Perušiću, no, ubrzo je lopovu proradila savjest.


Nepoznati počinitelj ili više njih, izveo je drsku krađu vatrogascima DVD-a Perušić. Otuđio im je klinove s vozila kojima se služe. Obavijest o krađi objavljena je na Facebook stranici Vatrogasci – Oni su naši Heroji. Ubrzo nakon objave, lopov je vratio ukradeno.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Izgorio stan u Novom Zagrebu, preko ljestva spašene tri osobe Ukradeni respiratori U Zagrebu pao koronaprofiter: Iz Švedske nabavio 24 ukradena respiratora pa ih htio preprodati. Policija mu ih pronašla u kafiću

U objavi o krađi stoji: "Pošto obraz, lopove...Preko vikenda otuđeni klinovi s vitla s 2 vozila DVD-a Perušić, osoba očito nije razmišljala da bi mu ta 2 vozila mogla život spašavati".

Na stranicama je ubrzo osvanula i druga objava: "Jučer smo imali objavu da je nepoznata osoba otuđila klinove s vitla, na dva vozila DVD - a Perušić (otuđeni za vikend) ista su noćas vraćena tamo otkud su i otuđena... Je li objava imala veze s tim, ne znam. Ali u svakom slučaju to je lijepo vidjeti... PS. Pošteni lopove drugi put razmisli kome ćeš krasti".