Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drska krađa

Pokrali vozila vatrogasaca pa im proradila savjest? "Drugi put razmisli kome ćeš krasti"

Vozilo DVD-a Perušić (Foto: Facebook stranica Vatrogasci - Oni su naši Heroji)
Vozilo DVD-a Perušić (Foto: Facebook stranica Vatrogasci - Oni su naši Heroji) Foto: Facebook stranica Vatrogasci - Oni su naši Heroji
Drska krađa dogodila se za vikend vatrogascima u Perušiću, no, ubrzo je lopovu proradila savjest.

Nepoznati počinitelj ili više njih, izveo je drsku krađu vatrogascima DVD-a Perušić. Otuđio im je klinove s vozila kojima se služe. Obavijest o krađi objavljena je na Facebook stranici Vatrogasci – Oni su naši Heroji. Ubrzo nakon objave, lopov je vratio ukradeno.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Trgovački sud u Zagrebu Hrvatska priča Dobar posao u IMES-u: Kako je tijekom stečaja nestalo 19 vozila s ključevima i prometnim dozvolama

U objavi o krađi stoji: "Pošto obraz, lopove...Preko vikenda otuđeni klinovi s vitla s 2 vozila DVD-a Perušić, osoba očito nije razmišljala da bi mu ta 2 vozila mogla život spašavati".

Na stranicama je ubrzo osvanula i druga objava: "Jučer smo imali objavu da je nepoznata osoba otuđila klinove s vitla, na dva vozila DVD - a Perušić (otuđeni za vikend) ista su noćas vraćena tamo otkud su i otuđena... Je li objava imala veze s tim, ne znam. Ali u svakom slučaju to je lijepo vidjeti... PS. Pošteni lopove drugi put razmisli kome ćeš krasti".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene