Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sindikalni povjerenik Jadrankamena Tonči Drpić nije ostao dužan ministru Ostojiću.


'Žalosno je što ministar Ostojić bulazni! Sram ga može biti', uzrujano je rekao Tonči Drpić. Dodao je da se ne boji ni ministra ni specijalaca.

Vezani članci Dubravko Jagić (Foto: Dnevnik.hr) Sindikat policije o slučaju dva nigerijska studenta: "Nema teorije da policija bilo koga nađe u Zagrebu, stave ga u maricu i odvedu u BiH" Slika nije dostupna 'Sad je dosta': Bivši radnici Jadrankamena opet prosvjeduju

Zapitao se u kojoj je to državi normalno da mu specijalci upadaju u kuću u 5 sati ujutro i žele ga uhititi, a da to nitko ne vidi. 'Zbog čega me žele privesti, zato što branim svoj dom?', zapitao se Tonči Drpić.

Još je jednom ponovio kako ministra Ostojića treba biti sram, kada može izvesti takav desant na malo mjestu na otoku. 'samo su još iz zraka trebali doći specijalci, to jedino nisu', dodao je Drpić.

>> Ostojić o Braču: Navodni vođa sakrije se u kuću i izvještava o desantu!

Poručio je ministru Ostojiću da se prisjeti što mu je govorio u nekoliko navrata u Saboru, dok je još bio u oporbi. 'Neka se sjeti što je onda govorio, pa vidi što sada bulazni', rekao je Tonči Drpić.

Podsjetimo, ministar Ostojić na komentar čitatelja na Vladinom Facebook profilu dotakao se 'navodnog' vođe radnika Jadrankamena te rekao kako pod krevetom priča o specijalcima, izvještava o desantu, halucinira te šalje van ženu i djecu da ga čuvaju.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.