Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirao na komentar na Facebooku

Drpić odgovorio Ostojiću: 'Sram ga može biti, žalosno je što bulazni'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sindikalni povjerenik Jadrankamena Tonči Drpić nije ostao dužan ministru Ostojiću.

'Žalosno je što ministar Ostojić bulazni! Sram ga može biti', uzrujano je rekao Tonči Drpić. Dodao je da se ne boji ni ministra ni specijalaca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Protiv korupcije i kriminala 'Sad je dosta': Bivši radnici Jadrankamena opet prosvjeduju Slika nije dostupna Jutros uhićeni Jadrankamen: Drpić i radnici privedeni pa pušteni

Zapitao se u kojoj je to državi normalno da mu specijalci upadaju u kuću u 5 sati ujutro i žele ga uhititi, a da to nitko ne vidi. 'Zbog čega me žele privesti, zato što branim svoj dom?', zapitao se Tonči Drpić.

Još je jednom ponovio kako ministra Ostojića treba biti sram, kada može izvesti takav desant na malo mjestu na otoku. 'samo su još iz zraka trebali doći specijalci, to jedino nisu', dodao je Drpić.

>> Ostojić o Braču: Navodni vođa sakrije se u kuću i izvještava o desantu!

Poručio je ministru Ostojiću da se prisjeti što mu je govorio u nekoliko navrata u Saboru, dok je još bio u oporbi. 'Neka se sjeti što je onda govorio, pa vidi što sada bulazni', rekao je Tonči Drpić.

Podsjetimo, ministar Ostojić na komentar čitatelja na Vladinom Facebook profilu dotakao se 'navodnog' vođe radnika Jadrankamena te rekao kako pod krevetom priča o specijalcima, izvještava o desantu, halucinira te šalje van ženu i djecu da ga čuvaju.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene