Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve više padalina

Drama u Ravnoj Gori: Na poslovnom objektu se od težine snijega počeo uvijati krov, čisti ga više od 60 ljudi

Ravna Gora (Foto: Dnevnik.hr)
Ravna Gora (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ravna Gora (Foto: Dnevnik.hr) Ravna Gora (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ravna Gora (Foto: Dnevnik.hr) Ravna Gora (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ravna Gora (Foto: Dnevnik.hr) Ravna Gora (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ravna Gora (Foto: Dnevnik.hr) Ravna Gora (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +1 Ravna Gora (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/6 >>
Zbog snijega koji ugrožava sigurnost ljudi i objekata, u Ravnu Goru su u četvrtak poslijepodne na poziv te općine poslane dodatne snage Civilne zaštite Primorsko-goranske županije pa će navečer snijeg uklanjati 80-ak njezinih pripadnika, izvijestio je načelnik Županijskog stožera Civilne zaštite Marko Boras Mandić.

Ponajprije će se uklanjati snijeg s krovova i drugih površina na visini kako bi se spriječilo njegovo urušavanje zbog velike težine. Snijeg će se uklanjati i s drugih površina gdje prijeti opasnost od urušavanja na ljude.

Pročitajte i ovo Vatrogasci pokušavaju spasiti krov doma zdravlja u Ravnoj Gori (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Drama u Delnicama i Ranoj Gori Mještani i vatrogasci spašavaju krov Doma zdravlja i tvornice: ''Uz pjesmu ide lakše, ali nije nam do toga'' Vožnja Ravnom gorom (Foto: dnevnik.hr) Rijetki na cestama Nigdje nikoga: Pogledajte kako izgleda vožnja po snijegom zatrpanoj Ravnoj Gori

U petak ujutro uklanjanje snijega nastavlja se u Lokvama, u čemu će sudjelovati 30-ak pripadnika Civilne zaštite, a u Fužine i Lokve stići će freza koja će proširivati prometnice.

Na područu Gorskog kotara u četvrtak nije bilo nastave u osnovnima školama Ivanke Trohar u Fužinama, Ivana Gorana Kovačića u Delnicama (s područnom školom u Crnom Lugu) i Branimira Markovića u Ravnoj Gori, u Osnovnoj glazbenoj školi Ive Tijardovića u Delnicama (s područnim školama u Vrbovskom i Fužinama) te u Osnovnoj školi u Mrkoplju. Osnovne škole u Delnicama te u Ravnoj Gori neće raditi do ponedjeljka, 5. ožujka.

Nastava za učenike Osnovne škole Klane prekinuta je kako bi se učenici mogli vratiti kući prije nego što napada novi snijeg.

Zbog snježnog pokrivača na otoku Rabu, otkazana je popodnevna nastava u Osnovnoj školi Ivana Rabljanina u Rabu.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene