Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaboravili kočnicu

Drama u splitskoj trajektnoj luci: Auto završio u moru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još je jedan automobil završio u moru.

Ovog puta neoprezan je vozač bio u Splitu, navodi čitateljica koja nam je poslala fotografije.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

>>  Auto čeških ronilaca završio u moru

'Evo sto se dogodi kada zaboravite povući ručnu kočnicu u splitskoj luci! Na sreću nitko nije bio u automobilu', napisala je čitateljica. Na fotografijama je vidljivo kako kraj vozila plivaju dva muškarca, ali nije poznato tko su oni niti šro rade pokraj auta koji tone.

Policijski službenici o ovom su događaju obaviješteni oko 19:30 sati, rekli su za Dnevnik.hr u PU splitsko-dalmatinskoj. Tada je naime, vozio palo u more i ne ugrožava sigurnost plovidbe.

Srećom, u vozilu kojim se inače služi 34-godišnji hrvatski državljanin, u tom trenutku nije bilo nikoga, potvrdili su u policiji.

Okolnosti pod kojim se dogodio ovaj incident se istražuju.

Podsjetimo, prije desetak dana na Pagu je automobil čeških ronioca također završio u moru nakon što ga je jedna žena parkirala, a da ga pri tom nije zakočila.

Ukoliko ste i vi zablježili ovaj i sličan događaj, svoje fotografije možete poslati na moj.report@novatv.hr

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene