Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije došlo do najgoreg

VIDEO: Vozio u suprotnom smjeru sve do naplatnih kućica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedan vozač uhvaćen je kako vozi krivim smjerom na autocesti po zadarskoj zaobilaznici. Njegovu vožnju snimio je naš čitatelj.

Iako je stvorio opasnu situaciju i mimoišao se s automobilima koji su se vozili normalnim smjerom, nije došlo do prometne nesreće. Nije poznato kako i zašto je vozač prešao u suprotnu traku autoceste.

Pročitajte i ovo Vojna vozila u luci Gaženica, ilustracija potpora španjolskoj vojsci MORH upozorio na vojni konvoj, pogledajte gdje se očekuje zastoj: "Molimo građane za strpljenje" Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije

'Danas oko 12:15 sati, dok sam vozio po zadarskoj zaobilaznici u smjeru autoputa, primijetio sam starijeg vozača kako vozi u istom pravcu, samo na suprotnoj strani brze ceste, onoj namijenjenoj za promet vozila iz suprotnog smjera', rekao nam je čitatelj.

>> Vozeći u krivom smjeru skrivio dvije nesreće

'Pred naplatnim kućicama na ulazu na autoput presrela ga je policija u presretaču. Jednostavno ne mogu vjerovati da vozač može učiniti takvu glupost, takovima bi trebalo doživotno zabraniti upravljanje vozilom', istaknuo je šokirani čitatelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene