Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ozlijeđenih

Drama kod Splita: Autobus s 20 putnika zapalio se u vožnji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar je izbio tijekom vožnje u predjelu motora. U autobusu je bilo 20 putnika, koji su izišli nakon što se vozač autobus zaustavio, te nitko nije ozlijeđen.

Zapalio se autobus u kojem je bilo 20 putnika, ali srećom nitko nije ozlijeđen. Prometov autobus na relaciji Split-Tugare-Split zapalio se u četvrtak oko 12.25 sati u Srinjinama. Požar je izbio tijekom vožnje u predjelu motora. U autobusu je bilo 20 putnika, koji su izišli nakon što se vozač autobus zaustavio, te nitko nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom

Obavljenim očevidom lociran je centar požara u stražnjem dijelu autobusa, na bloku motora, odakle se proširio na unutrašnjost autobusa. Uzrok požara je zapaljenje gorive tvari u dodiru s vrućim površinama. Motor je potpuno uništen, a nagorjela je izolacija, sjedala, stropne lampe, Materijalna šteta se procjenjuje na 380 tisuća kuna. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene