Brod pomorske policije (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Brod pomorske policije (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Pripadnik osiguranja premijera Andreja Plenkovića je tijekom godišnjeg odmora u Puntu na Krku iz mora izvukao dvoje Slovenaca nakon što im se zapalio gliser.


M.Š., koji radi u Upravi za posebne poslove sigurnosti i pripadnik je osiguranja premijera Plenkovića, u ponedjeljak je spasio dvoje Slovenaca nakon što im se zapalio gliser na 1,5 nautičkih milja od svjetionika Tranjevo u smjeru Raba, izvještava Jutarnji list.

Vezani članci Novaković i Plenković (Foto. Pixell) Premijer te sadašnji i bivši ministri na dnevnom redu Povjerenstva za sukob interesa Andrej Plenković na otvaranju Interlibera (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Andrej Plenković nakon ultimatuma poručio sindikatima: ''Nerazumno je štrajkati kada vam se podiže plaća''

Policajac, koji je bio na godišnjem odmoru, u spašavanje je krenuo u brodici u kojoj je bio sa suprugom i troje male djece.

U uvali je bilo još sedam usidrenih brodica, ali nitko osim njega nije krenuo pomoći. Inače, u policiji radi 19 godina.

Na intervenciju je izašla Lučka kapetanija, policija i Sea help, koji su podigli izvanbrodske motore iz mora i ugasili požar za desetak sekundi.