Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Zanimljiv godišnji odmor

Sretan kraj drame kod Krka: Plenkovićev zaštitar iz mora spasio dvoje Slovenaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnik osiguranja premijera Andreja Plenkovića je tijekom godišnjeg odmora u Puntu na Krku iz mora izvukao dvoje Slovenaca nakon što im se zapalio gliser.

M.Š., koji radi u Upravi za posebne poslove sigurnosti i pripadnik je osiguranja premijera Plenkovića, u ponedjeljak je spasio dvoje Slovenaca nakon što im se zapalio gliser na 1,5 nautičkih milja od svjetionika Tranjevo u smjeru Raba, izvještava Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu"

Policajac, koji je bio na godišnjem odmoru, u spašavanje je krenuo u brodici u kojoj je bio sa suprugom i troje male djece.

U uvali je bilo još sedam usidrenih brodica, ali nitko osim njega nije krenuo pomoći. Inače, u policiji radi 19 godina.

Na intervenciju je izašla Lučka kapetanija, policija i Sea help, koji su podigli izvanbrodske motore iz mora i ugasili požar za desetak sekundi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene