Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Picula neće biti na listi?

Dragovan: SDP u subotu utvrđuje listu kandidata za europske izbore!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok o HDZ-ovoj listi kandidata za izbore za Europski parlament nitko nije želio govoriti SDP najavio kako će izgled svoje liste objaviti već u subotu.

Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan najavio je u četvrtak kako će se konačan 'izgled' SDP-ove liste za svibanjske izbore za Europski parlament znati nakon sjednice Glavnog odbora stranke, dok se o 'izgledu' HDZ-ove liste danas nije mogao dobiti komentar.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem" Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku"

Glavni odbor zasjeda u subotu i tada će se utvrditi lista kandidata i kandidatkinja SDP-a za izbore za Europski parlament, rekao je Dragovan novinarima u Saboru.

Karamarko ne želi pričati o Ruži, a ona kaže: 'U ponedjeljak potpisujemo koaliciju!'

Nije izravno odgovorio na upite je li točno da će Tonino Picula biti na listi iza partnera iz Kukuriku koalicije, odnosno postoji li mogućnost da uopće ne bude na listi.

'Predsjedništvo SDP-a jučer je razgovaralo o kandidatima i s tim će prijedlogom izaći pred Glavni odbor, koji će odlučiti o koalicijskom nastupu na izborima za Europskim parlament te utvrditi kandidate SDP-a na zajedničkoj koalicijskoj listi', rekao je Dragovan.

Nije želio danas govoriti o kandidatima jer to, kazao je, ne bi bilo korektno.

O listi za EU izbore u subotu Glavni odbor SDP-a

'Surađujem godinama korektno sa kolegom Piculom, ne vidim problem', odgovorio je Dragovan upitan postoji li nešto što SDP zamjera Piculi.

Na primjedbu da se Piculi zamjera suradnja sa HDZ-ovim Ivom Stierom, SDP-ov glavni tajnik uzvratio je kako ne želi komentirati različita nagađanja.

O tome kako će u konačnici izgledati lista HDZ-a, nitko od dostupnih saborskih HDZ-ovaca nije danas želio govoriti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene