Drago Prgomet (Foto: Marko Prpic/PIXSELL)
Drago Prgomet (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Drago Prgomet, HDZ-ov predsjednik zagrebačke Skupštine, razmišlja o ostavci na mjesto predsjednika zagrebačke Skupštine.


Prgomet bi se na taj potez mogao odlučiti jer je prošao proceduru za izbor u American College of Surgeons, najprestižniju kiruršku akademiju u svijetu, piše Večernji list. 

Vezani članci Sjednica zagrebačke Gradske skupštine - 5 Zagrebačka Gradska skupština po hitnom postupku prihvatila prijedlog o smanjivanju komunalne naknade poduzetnicima i obrtnicima Andrej Plenković Plenković o smjenama Brkića i Kovača: "Na ključnim funkcijama ne može biti netko tko je jučer govorio kako ništa ne valja"

Taj mu izbor otvara mogućnost novih projekata u suradnji zagrebačke klinike (radi na KBC-u Rebro kao šef Klinike za ORL) i Američke kirurške akademije, što zahtijeva vrijeme

Formalni izbor za članstvo u toj akademiji provest će se iduće godine u listopadu, a Prgomet je prošao sve potrebne intervjue i testiranja. Iz krugova bliskih Prgometu doznaje se da razmišlja da se u potpunosti posveti struci, a da u Skupštini ostane samo zastupnik, javlja Večernji