Obavijesti Video Pretražite Navigacija
duboko potresen

Oglasio se Čović: "Bandića su krasile ljudske, domoljubne, liderske i vizionarske vrline"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH, oglasio se povodom smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović kazao je kako ga je duboko potresla vijest o smrti gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića kojeg su krasile ljudske, domoljubne, liderske i vizionarske vrline.

"U ovom teškom danu i trenucima neizrecivog bola, teško je pronaći riječi i utješiti članove obitelji. Njegovim preranim odlaskom hrvatska politika i Grad Zagreb izgubili su velikog čovjeka", rekao je.

Čović je podsjetio da je Bandiću posao gradonačelnika Zagreba uvijek bio na prvom mjestu, piše portal Klix.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iznenadna smrt Na ulazu u Bandićevu zgradu zapaljen je lampion, na zgradi Poglavarstva crna zastava

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skupa više od 40 godina Milan se zbog supruge Vesne nije vratio u rodnu Hercegovinu, a svoju kćer jedinicu koja izbjegava medije uvijek je hvalio

"Radio je i živio za svoj Zagreb i svoje sugrađane, pri tome ne zaboravljajući svoje hercegovačko porijeklo Grude i Bosnu i Hercegovinu, koje je toliko volio, nosio u srcu i uvijek rado navratio, kako bi mu obaveze to dozvolile. Kao predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, te u svoje osobno ime, obitelji, kao i svim stanovnicima Grada Zagreba, upućujem izraze najiskrenije sućuti. Neka mu je laka hrvatska zemlja", poručio je Čović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene