Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Čovjek, ključ uspjeha u turizmu'

Doznajte tko je odnio titule najuspješnijih ove turističke sezone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska turistička zajednica objavila je koja su najljepše uređena mjesta i plaže, koji je najbolji hotel te tko je najdjelatnik hrvatskog turizma.

Sa završetkom najuspješnije turističke sezone u povijesti Hrvatske došlo je vrijeme i za proglašenje najuspješnijih. Hrvatska turistička zajednica odabrala je najljepše uređena turistička mjesta na obali i kontitentu, a te titule su ove godine ponijeli Dubrovnik i Varaždin.

Pročitajte i ovo Aviolinije u Hrvatskoj Bolja povezanost je ključ Hrvatska spremna za rekordnu sezonu: Povezani s više od 500 destinacija Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019.

>> Pula ruši sve turističke rekorde!

Kao najljepše uređena plaža na Jadranu proglašen je Zlatni rat na Braču, dok je najbolji hotel 2012. dubrovački hotel Excelsior. U skladu s motom 'Čovjek, ključ uspjeha u turizmu' izabrana su i 24 najdjelatnika u hrvatskom turizmu.

Najboljom agencijskom djelatnicom proglašena je Nikolina Misir. 'Sezona je nešto gdje radno vrijeme zapravo nemamo, to je konstantan angažman', rekla je komentirajući osvojenu titulu.

Zrinka Marinković, glasnogovornica grupacije ALH, u čijem sastavu djeluje hotel Excelsior, izrazila je posebno zadovoljstvo što je, kako kaže, perjanica njihove grupacije po drugi put osvojila titulu, tim više što ju je dodijelila stručna javnost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene