Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Garancija pouzdanosti

Doznajte koja je hrvatska tvrtka u jednom danu dobila 4 ISO certifikata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za svoje mjesto na nebu uspješnih bore se i sve malobrojniji hrvatski tekstilci. Na strano tržište mogu jedino kvalitetom.

Omiškoj tvrtki Galeb danas su uručena četiri ISO certifikata i jedinstveni su u Hrvatskoj, jer su istodobno dobili sva četiri.

Pročitajte i ovo Prosvjed mještana Tugara - 1 Godinama su upozoravali Mještani Tugara prosvjeduju i traže obnovu ceste: "Strahujemo za djecu, nemaju niti autobusnu stanicu" Ilustracija Ispričali se putnicima U susjedstvu otkazani brojni letovi: Nećete vjerovati koji je razlog

>> VIDEO Hrvatska ima tunel koji vodi - nigdje!

Tristotrideset ljudi radi u tekstilnim pogonima Galeba, rad je naporan, plaće nisu velike, a sa konkurencijom se bore većom kvalitetom.

Galeb sad posjeduje četiri ISO certifikata - za upravljanje kvalitetom, upravljanje okolišem, zaštitu na radu i zdravlje zaposlenika, te sustav upravljanja energijom.

 'Dovodimo se u poziciju da bez nekih većih problema možemo izići na europsko tržište, jer već sada je situacija da praktički na mnogim natječajuma gdje se mi prijavljujemo, jer Galb je izvoznik, Galeb radi pedeset posto proizvoda za izvoz, je uvijet da posjedujete određene certifikate', ističe Miroslav Raljević, tehnički direktor Galeba.

To je jamstvo da je tvrtka u koju se može imati povjerenja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene