Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio u Zagreb

Doznajte kako je i od koga Radimir Čačić saznao vijest iz Kapošvara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O odluci mađarskog suda Radimira Čačića je na letu iz Dohe za Zagreb obavijestio predsjednik Republike Ivo Josipović. On i Čačić su se zatim do kraja leta povukli u pilotsku kabinu.

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić za odluku suda u Kapošvaru doznao je tijekom povratnog leta iz Katara za Hrvatsku. Vijest mu je priopćio predsjednik Republike Ivo Josipović.

Pročitajte i ovo Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“ Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili"

>> Čačić mora u zatvor u roku od dva mjeseca: Novinare izbjegao ukrcavši se u auto na pisti

Odmah nakon toga, primijetivši da ih snimaju kamere, povukli su se u pilotsku kabinu u kojoj su ostali sve do slijetanja na zagrebački aerodrom. Čačić je novinarima tek rekao da ne može ništa komentirati te da se prije svega mora vidjeti s premijerom.

Po slijetanju u Pleso, visoki su dužnosnici prvi izašli iz letjelice. Čačića je na pisti čekao službeni automobil te je, opet izbjegavši dati bilo kakav komentar novinarima, sjeo i odvezao se.

Čačićev savjetnik Ante Ramljak, koji je također bio putnik na čarter liniji iz Dohe, nije htio komentirati odluku mađarskog suda. Bez komentara su bili i ostali putnici iz hrvatskog izaslanstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene