Obavijesti Video Pretražite Navigacija
htjela je biti i miss

Tko je djevojka koja bi radila za ''svog Bandića": Htjela biti Miss Zagreba, u Beogradu ganjala pjevačku karijeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doris Drinovac djevojka je koja je postala hit na internetu nakon što je novinarki N1 televizije u povodu Međunarodnog dana mladih odgovorila što misli o politici.

"Politika je danas živi lopovluk. Država je prelijepa, a pokradena je jako puno i mislim da je to veliki problem današnjice. Zaposlila bih se u državnu firmu, kod svoga Bandića", rekla je studentica i objasnila da Bandića uvažava kao osobu "jer je Gradu doprinio dosta".

Pročitajte i ovo Zagreb opet smrdi - 4 Gledaju kako isparava Smrad je toliko jak da djeca u školi i vrtiću ne izlaze van: "Curi vam nos, suze oči, jednostavno vas tjera na povraćanje" Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

Doris se 2016., u dobi od 20 godina, pokušavala probiti na izborima ljepote. Željela je postati Miss Zagreba i Zagrebačke županije na izboru za Miss Supranational Hrvatske, a iste godine bila je i prva pratilja izbora za Lice godine te je na natjecanju The Best Model Zagreba 2016. proglašena fotomodelom.

Dvije godine kasnije nastupala je i u Zvezdama granda, emisiji u kojoj se natječu mladi pjevački talenti u Srbiji, a svojim je nastupom natjerala žiri na presedan. Naime, prva pjesma koju je počela pjevati bila je "Nevinost" Cece Ražnatović, ali žiri ju je prekinuo jer je bila prestrašena pa su joj ponudili da otpjeva drugu pjesmu jer je ipak došla iz Zagreba u Beograd. Tada je izvela pjesmu "Mrgud", ali ipak nije uspjela zadovoljiti žiri.

Kao što je kazala novinarki N1, sada studira javnu upravu i nada se poslu kod Bandića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene