Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Doris Drinovac djevojka je koja je postala hit na internetu nakon što je novinarki N1 televizije u povodu Međunarodnog dana mladih odgovorila što misli o politici.


"Politika je danas živi lopovluk. Država je prelijepa, a pokradena je jako puno i mislim da je to veliki problem današnjice. Zaposlila bih se u državnu firmu, kod svoga Bandića", rekla je studentica i objasnila da Bandića uvažava kao osobu "jer je Gradu doprinio dosta".

Vezani članci Dario Juričan (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Redatelj Milan Bandić: "Štovatelj si korupcije i želiš sudjelovati u korumpiranju cijele Hrvatske? Javi nam se!" Milan Bandić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Bandić zaprijetio Vladi: "Moji zastupnici neće dizati ruke u Saboru ako se ne povećaju plaće prosvjetarima"

Doris se 2016., u dobi od 20 godina, pokušavala probiti na izborima ljepote. Željela je postati Miss Zagreba i Zagrebačke županije na izboru za Miss Supranational Hrvatske, a iste godine bila je i prva pratilja izbora za Lice godine te je na natjecanju The Best Model Zagreba 2016. proglašena fotomodelom.

Dvije godine kasnije nastupala je i u Zvezdama granda, emisiji u kojoj se natječu mladi pjevački talenti u Srbiji, a svojim je nastupom natjerala žiri na presedan. Naime, prva pjesma koju je počela pjevati bila je "Nevinost" Cece Ražnatović, ali žiri ju je prekinuo jer je bila prestrašena pa su joj ponudili da otpjeva drugu pjesmu jer je ipak došla iz Zagreba u Beograd. Tada je izvela pjesmu "Mrgud", ali ipak nije uspjela zadovoljiti žiri.

Kao što je kazala novinarki N1, sada studira javnu upravu i nada se poslu kod Bandića.