Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvrta u nizu

Dnevnik Nove TV doznaje: Otkrivena još jedna lažna diploma, evo gdje je izdana i gdje radi nastavnik

Diploma i indeks, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Diploma i indeks, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Diploma i indeks, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Doznajemo da je otkrivena i četvrta lažna diploma - prva inozemna. Nastavnik koji je lažirao diplomu radi u strukovnoj industrijskoj školi.

Lažnu otkrivenu diplomu iz inozemstva za Dnevnik Nove TV potvrdila je ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak. Lažna diploma izdana je na jednom Tehničkom fakultetu u Srbiji.

Pročitajte i ovo Blaženka Divjak - 3 Bivša ministrica obrazovanja Blaženka Divjak za Dnevnik Nove TV o potezu Marija Banožića: "Njegov izbor bio bi nedopustiv iz barem dva razloga" Blaženka Divjak Nakon tri godine suđenja Divjak oslobođena optužbe za klevetu: "Obijesno parničenje bivšeg rektora Borasa i sadašnjeg Lakušića protiv mene završilo na njihovu sramotu"

Nastavnik koji je lažirao diplomu radi u strukovnoj industrijskoj školi u kontinentalnom dijelu Hrvatske od 2012. godine.

''Za diplome koje su izdane izvan Republike Hrvatske provjera ide preko Ministarstva vanjskih poslova, koje onda ima svoje procedure kako se to provjerava. Ovdje smo dobili vrlo brzo odgovor od fakulteta. Čak i kada se diploma pregledala, još se nije niti provjerilo da se radi o diplomi koja nije vjerodostojna'', rekla je Divjak.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene