Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poziv Vladi

'Dokažite da je autocesta kroz BiH veći interes od pelješkog mosta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici peljeških i korčulanskih općina danas su u Dubrovniku na konferenciji za novinare još jedanput pozvali Vladu da preispita odluku o nastavku izgradnje pelješkoga mosta.

Načelnik orebićke općine Tomislav Jurjević rekao je kako u ime svih Pelješčana i svih stanovnika hrvatskoga juga poziva predstavnike hrvatske Vlade da ih 'uvjere i argumentima dokažu da je veći interes za sve Pelješčane i stanovnike hrvatskoga juga da buduća autocesta ide kroz Bosnu i Hercegovinu, a ne nastavak izgradnje pelješkoga mosta'.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

>> Dubrovčani podijeljeni oko Pelješkog mosta

'Neka to objasne stanovnicima, gospodarstvenicima, školjkarima, vinarima i turističkim djelatnicima', dodao je Tomislav Jurjević. Na konferenciji za novinare istaknuto je da izgradnja pelješkoga mosta stoji kao dvije i pol sportske dvorane arene te kako je taj most jedini i najbrži način da se konačno prometno spoji Republika Hrvatska i da se njezin jug izvuče iz prometne izoliranosti. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene