Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tomislav Karamarko, Ruža Tomašić i Branko Hrg sastali su se kako bi dogovorili zajednički izlazak na izbore za Europski parlament.


Zajednički izlazak na izbore za Europski parlament, koji će se održati u svibnju, dogovaraju HDZ, HSP Ante Starčević i HSS. Tomislav Karamarko (HDZ), Ruža Tomašić (HSP AS) i Branko Hrg (HSS), danas su razgovarali o mogućoj koaliciji.

Vezani članci Nositeljica liste Hrvatskih suverenista Ruža Tomašić (Foto: Dnevnik.hr) Ruža Tomašić: ''Sa mnom birači znaju da ne biraju mačka u vreći, već nekog odgovornog tko radi svoj posao'' Ruža Tomašić (Foto: Twitter) Ruža Tomašić zagrmjela u EP-u zbog odgode pune primjene hrvatskog jezika: "To je sramota!"

Jedna od većih prepreka toj koaliciji, kako je rekla Tomašić, mogla bi biti Europska pučka stranka kojoj se ona, kakao tvrdi, ne želi pridružiti.

VIDEO Tomašić 'opalila' po Europskom parlamentu: 'Godina dana je bila sasvim dovoljna!'

Nakon sastanka Hrg je rekao da su zajedno dogovorili listu, međutim o detaljima nisu željeli govoriti. Sve pojedinosti vezane za svoj dogovor, kažu, objavit će nakon sastanka Pučana koji će se održati 7. ožujka.

Podsjetimo, izbori za Europski parlament održavaju se 25. svibnja. U Parlament koji će nakon ovih izvora brojati 751 zastupnika, Hrvatska šalje njih 11.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook