Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Europski izbori

Ruža pristala, ali uz jedan uvjet...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko, Ruža Tomašić i Branko Hrg sastali su se kako bi dogovorili zajednički izlazak na izbore za Europski parlament.

Zajednički izlazak na izbore za Europski parlament, koji će se održati u svibnju, dogovaraju HDZ, HSP Ante Starčević i HSS. Tomislav Karamarko (HDZ), Ruža Tomašić (HSP AS) i Branko Hrg (HSS), danas su razgovarali o mogućoj koaliciji.

Pročitajte i ovo Zastupnici EP-a odlučuju o ključnom paketu o migracijama i azilu Prethodni prijedlozi su propali Europski parlament glasa o paktu koji je podijelio stranke Nina Skočak Skuplja potpise za kandidaturu Poznata tiktokerica želi u Europski parlament: "Na mojoj listi svi su mlađi od 30 godina"

Jedna od većih prepreka toj koaliciji, kako je rekla Tomašić, mogla bi biti Europska pučka stranka kojoj se ona, kakao tvrdi, ne želi pridružiti.

VIDEO Tomašić 'opalila' po Europskom parlamentu: 'Godina dana je bila sasvim dovoljna!'

Nakon sastanka Hrg je rekao da su zajedno dogovorili listu, međutim o detaljima nisu željeli govoriti. Sve pojedinosti vezane za svoj dogovor, kažu, objavit će nakon sastanka Pučana koji će se održati 7. ožujka.

Podsjetimo, izbori za Europski parlament održavaju se 25. svibnja. U Parlament koji će nakon ovih izvora brojati 751 zastupnika, Hrvatska šalje njih 11.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene