Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ČAST TATJANI KRAJAČ

Centar Silver dodijelio nagradu koja nosi ime prerano preminule reporterke i urednice Dnevnika Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Centru za rehabilitaciju Silver dodijeljena je posebna nagrada "Godišnje priznanje za poseban doprinos programu socijalizacije" koja nosi ime prerano preminule kolegice, reporterke i urednice Dnevnika Nove TV Tatjane Krajač.

Nagrada "Godišnje priznanje za poseban doprinos programu socijalizacije", nazvana po prerano preminuloj reporterki i urednici Dnevnika Nove TV Tatjani Krajač, dodijeljena je u ponedjeljak u Centru za rehabilitaciju Silver.

Pročitajte i ovo Posljednji ispraćaj Tatjane Krajač Tajči (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ispraćaj na Mirogoju Posljednje zbogom našoj Tajči Tatjana Krajač (Foto: Dnevnik.hr) Zauvijek ćeš nam nedostajati Otišla je sjajna osoba, kolegica, prijateljica i dobri duh redakcije: Zbogom, naša Tajči

Najsocijalizatori godine su članovi obitelji Rožić. Kroz njihov je dom prošlo 50 pasa za socijalizaciju, a u njihovoj se kući okotilo više od 50 budućih pasa pomagača. Dugi niz godina jedni su od najaktivnijih volontera centra.

Tatjana Krajač bila je jedan od volontera i socijalizatora psiću Fari, a to je i jedan od razloga zašto je ova nagrada važna za Silver, kaže ravnatelj Centra Marijan Alfonzo Sesar.

''Ostavila je dubok trag na našim životima ne samo kao naš volonter, nego kao i osobni prijatelj. Smatrali smo važnim odati joj počast dodijeljujući nagradu koja nosi njezino ime osobama koje su u tekućoj godini bili volonteri u programu socijalizacije i ostvarili velika postignuća, ali su imali i najveći broj pasa na socijalizaciji'', rekao je Sesar.

U Centru SIlver trenutno je 38 aktivnih volontera, a njih 20 čekaju svog psica. Svi oni svoje obaveze podređuju psićima za koje znaju da će se od njih u nekom trenutku morati rastati, no sve zbog višeg cilja – kako bi pomogli onima koje ni ne poznaju.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene