Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Salva uvreda

Dočekao ekipu Provjerenog s pajserom u rukama: "Smeća ste, vi ste teška smeća! Popuši mi k***"

Provjereno istražuje priču o zakapanju otpada usred bio parka Divlje vode - 10
Provjereno istražuje priču o zakapanju otpada usred bio parka Divlje vode - 10 Provjereno
Aktualno Galerija Provjereno istražuje priču o zakapanju otpada usred bio parka Divlje vode - 10 Provjereno istražuje priču o zakapanju otpada usred bio parka Divlje vode - 10 Foto: Provjereno Provjereno istražuje priču o zakapanju otpada usred bio parka Divlje vode - 9 Provjereno istražuje priču o zakapanju otpada usred bio parka Divlje vode - 9 Foto: Provjereno Provjereno istražuje priču o zakapanju otpada usred bio parka Divlje vode - 8 Provjereno istražuje priču o zakapanju otpada usred bio parka Divlje vode - 8 Foto: Provjereno Provjereno istražuje priču o zakapanju otpada usred bio parka Divlje vode - 7 Provjereno istražuje priču o zakapanju otpada usred bio parka Divlje vode - 7 Foto: Provjereno +5 Provjereno istražuje priču o zakapanju otpada usred bio parka Divlje vode - 6 Galerija 1/10 >>
Provjereno istražuje priču o zakapanju otpada usred bioparka Divlje vode na obroncima Žumberka.

Prepriječio im je cestu i iz vozila izašao s metalnom šipkom u rukama, a zatim nastavio salvom uvreda.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

"Smeća ste, vi ste teška smeća! Popuši mi k***",  dovikivao je Drago Noršić koji se predstavlja kao vlasnik bio parka Divlje vode ekipi Provjerenog, koja je na teren stigla istražujući navode o zakopanom otpadu u samom bio parku, inače popularnom izletištu na obroncima Žumberka.

Istu dobrodošlicu priredio je i njihovim kolegama iz Dnevnika Nove TV mjesec dana ranije, kada je i fizički nasrnuo na njihovu opremu, a cijeli je incident tada završio prijavom policiji.

Razlog dolaska novinarskih ekipa bile su optužbe da se usred bioparka Divlje vode, u nekadašnjim ribnjacima, zakopalo 1000 kubika nerazvrstanog otpada te da je sve to dogovor Drage Noršića i lokalne tvrtke Samoborka. Tako barem tvrdi jedan od bivših zaposlenika tvrtke Miljenko Horvat, koji je cijeli slučaj još prije pet godina prijavio inspekciji, a prije mjesec dana, kako kaže, svjedočio je iskopavanju samog smeća i dokumentirao ga.

"Ja sam znao da se otpad zatrpava u zadnja dva bazena. Znali su svi zaposlenici Samoborke! Pa, ta firma 15 godina zatrpava otpad u okolici Samobora", tvrdi Horvat i dodaje kako je, dok je radio za bivšeg poslodavca, šutio jer se bojao za posao.

No isti onaj čovjek koji je na ekipu Provjerenog krenuo pajserom brani se da o svemu nije pojma imao i da je on sam prevaren jer je, umjesto otpadom, mislio da mu ribnjake zakopavaju – zemljom.

Što se zapravo događa u bioparku Divlje vode i kako slučaj komentiraju iz tvrtke Samoborka te nadležnih institucija, pogledajte u večerašnjem Provjerenom na Novoj TV.

 

Emisiju gledajte četvrtkom navečer na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene