Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove cijene

Dobre vijesti za vozače: Od jutros jeftinije gorivo, spremnik dizela platit ćete čak 18 kuna manje

Manje cijene goriva (Foto: Getty Images)
Manje cijene goriva (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Od jutros ćemo točiti nešto jeftinije gorivo. Spremnik od 50 litara benzina mogao bi pojeftiniti za oko 11,50 kuna, dizela za 18, a autoplina 7,50 kuna.

Nemojte se iznenaditi kada danas za istu količinu benzina utočenog u svog limenog ljubimca dobijete manji račun nego prethodnih dana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na sjednici Vlada objavila nove cijene goriva Gorivo, ilustracija - 5 neslužbeno Nove cijene goriva od idućeg tjedna: "Ma dobro, meni muž toči - meni je svejedno"

Naime, u utorak su snižene cijene goriva. Prema stranici Ministarstva gospodarstva na kojoj se prate cijene naftnih derivata, prosječna litra benzina od jutros košta oko 9,50 kuna, dizela oko 9,60, a autoplina 4,20 kuna.

Na HAK-ovim stranicama objavljene su nove cijene, koje mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici kompanije.

Cijena Eurosupera 95 BS primjerice na Croduxu je 9,42 kune kuna, dok je na Tifonu 9,37, a na Ininim benzinskim postajama litra Eurosupera BS iznosi 9,39 kuna. Jučer je cijena tih goriva bila oko 9,60 kuna.

Eurosuper BS 95 ECTO na Lukoilu je od danas  9,63 kuna. Litru Q MAX Eurosuper 95 na Petrolu ćete platiti 9,39 kune, a jučer je bila 9,62.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene