Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RADNICI U ŠTRAJKU

Dobre vijesti iz Zvečeva: Osiguran novac za plaće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osiguran je novac za plaće za ožujak koje nije dobilo 69 radnika "Zvečeva", potvrdila je ta tvrtka za Hinu u ponedjeljak popodne.

Po podatcima sindikalnikh podružnica PPDI-ja i Nezavisnog sindikata, 282 radnika "Zvečeva" od jutros su u solidarnom štrajku jer je zbog nepoznatih razloga jedna trećina njih ostala bez plaće za ožujak.

Pročitajte i ovo Vozila hitne pomoći - 1 Sindikat Zajedno Novi štrajk u zdravstvu? ''Pa jesmo li mi toliko glupi ili nas rade budalama?'' Osoblje Lufthanse ponovo u štrajku Nezadovoljni plaćom Novi štrajk osoblja poznate aviokompanije: Pripazite ako putujete

"Novac za plaće je osiguran, međutim tvrtka je u blokadi i plaće će biti isplaćene preko Fine te isplata ovisi o njezinoj dinamici. Vjerujemo kako će se to dogoditi tijekom sutrašnjeg dana", potvrdila je za Hinu Marijana Antunović, voditeljica marketinških komunikacija i promocije u "Zvečevu".

Po podatcima uprave "Zvečeva" račun tvrtke je u blokadi 40 dana zbog trenutačnih problema u poslovanju, a uprava intezivno radi na financijskoj konsolidaciji.

Sindikalne središnjice danas su istaknule kako su na štrajk bile prisiljene jer radnici nisu dobili plaće i nisu imali informacije o trenutačnom stanju u "Zvečevu". (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene