Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča u medijima učinila svoje

Sjećate se dječaka Nikole (8) koji nema pravo putovati školskim autobusom? Stigle su dobre vijesti

Osmogodišnjak iz Bitelića kod Sinja na nastavu u Hrvace ne smije školskim autobusom jer živi dva kilometra dalje od zone koja pripada školi. Ipak, iz Bitelića su stigle dobre vijesti.

Dobre vijesti stižu iz Bitelića u Dalmatinskoj zagori. Nakon priče o učeniku Nikoli kojemu nije bilo dopušteno ići autobusom u školu, o čemu je izvještavao i Dnevnik Nove TV, problem je, srećom riješen.

Pročitajte i ovo Ilustracija nitko nije ništa primijetio Djevojčica se zadavila sigurnosnim pojasom u školskom autobusu: "Mlatarala je rukama, vrisnula, udarala nogom u prozor" Ilustracija Spriječio tragediju VIDEO Vozačici autobusa pozlilo u vožnji, a reakcija ovog dječaka je nevjerojatna

U utorak je stigao na nastavu u Hrvace. Podsjetimo, Nikola nije smio ući u školski autobus za Hrvace, iako mu prolazi blizu kuće. Roditelji ga nisu željeli upisati u Područnu školu u Biteliću, iako tamo pripadaju, upravo zato što bi ondje jedini pohađao drugi razred.

Stipe Jukić, otac djeteta, zvao je i župana i pročelnika za školstvo, ali oni poručuju da dijete po zakonu spada u područnu školu u Biteliću. Iz kojega se mahom iselilo, pa je i škola prazna. Roditelji bi vozili Nikolu sami no ujutro idu na posao u Split, dok Nikola u školu ide iza dvanaest sati.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene