Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvojio 13.424.820,98 kuna

Dobitnik jackpota iz Dubrovnika 30 godina igrao iste brojeve!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovčanin koji tridesetak godina zaokružuje iste brojeve, 11. veljače osvojio je 13.424.820,98 kuna.

Uplatio je listić na dan izvlačenja 12. kola Lota 7/39. Na taj je način osvojio 13.424.820,98 kuna.

Pročitajte i ovo Hrvatska Lutrija Nije htjela odustati Osvajačica dobitka javila se u Lutriju i ispričala nešto nevjerojatno: "To mi je bio još veći šok" Euri - 2 uplatio 6 eura Lova do krova! Sretnik osvojio 50 tisuća eura, poznato i iz kojeg je grada

'Svaki tjedan igram isti listić, odnosne iste brojeve, a to su datumi koji su meni važni te brojevi koji su vezani za moje najbliže. Mnogi su me uvjeravali kako te moje kombinacije nemaju baš smisla i kako statistike pokazuju kako biram krive brojeve', ispričao je Dubravčanin koji je želio ostati anoniman.

Dodao je kako se nije dao odgovoriti od svojeg principa igre te je s vremena na vrijeme promijenio je listić. Kada bi se previše uništio, zamijenio bi ga novim. Ali brojevi bi i dalje ostali isti' kroz smijeh je rekao sretni dobitnik za Hrvatsku lutriju.

Rezultate je saznao na teletext stranicama i ostao zbunjen onim što je vidio. 'Nekako su mi se učinili poznatim i na trenutak sam pomislio da bi mogli biti moji. Pronašao sam listić i krenuo redom, a kad ono... zbilja moji brojevi. Malo sam ostao zbunjen i iznenađen pa sam odlučio probuditi suprugu da i ona pogleda jesam li stvarno dobio', rekao je.

>> U španjolskom selu prodano 1.800 dobitnih listića - osvojili 720 milijuna eura

Do prije sedam dana samo je on vjerovao i nadao se Jackpotu, a njegovi najbliži nisu uopće vjerovali u mogućnost dobitka. No, naposljetku su morali priznati: 'Tata je bio u pravu'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene