Više od 750 tisuća gledatelja pratilo je javljanja novinarki Tatjane Krajač i Ivane Brkić Tomljenović iz Sabora te Mislava Bage iz Banskih dvora


Dnevnik NoveTV ponovno je potvrdio status najgledanije središnje informativne emisije u Hrvatskoj. Na dan kada se u Saboru predstavljao program novog premijera i njegove Vlade, u petak 22.siječnja 2016., više od 750 tisuća gledatelja u Hrvatskoj odnosno 40,6 % njih ispred malih ekrana informiralo se o najnovijim detaljima ovog političkog događaja upravo u Dnevniku NoveTV.

Vezani članci Regina M. Castillo, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, i Marija Miholjek Nova TV brine se o najmlađima: Pridružila se platformi koja pod vodstvom UNICEF-a radi na ostvarivanju i unaprjeđivanju prava djece Marija Miholjek Marija Miholjek ima dodatan razlog za slavlje na Božić, a i Frano Ridjan je u iščekivanju najljepšeg poklona

Voditelji najgledanijeg Dnevnika, Marija Miholjek i Petar Pereža gledateljima su donosili najvažnije i pravovremene informacije u razgovorima s novinarima i reporterima na terenu, među kojima su bili Tatjana Krajač, Mislav Bago i Ivana Brkić Tomljenović. Upravo su oni intervjuirali uživo predstavnike pojedinih stranaka u Saboru, dok je Tatjana Krajač nakon završetka službenog dijela sjednice Sabora intervjuirala uživo i tek službeno potvrđenog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića. Mislav Bago nalazio se u Banskim dvorima te uživo informirao gledatelje o primopredaji ovlasti koja se odvijala kasnije navečer između Zorana Milanovića i novog premijera Tihomira Oreškovića. Tatjana Krajač i Ivana Brkić Tomljenović ujedno su s mjesta javljanja aktivno komunicirale sva događanja u Saboru i na Twitter društvenoj mreži.

Gledatelji su sve pojedinosti o završetku službene sjednice i proces primopredaje ovlasti mogli pratiti i u Večernjem vijestima Nove TV koja je omogućila live prijenos iz Sabora i  Banskih dvora. Susret bivšeg i novog premijera te primopredaju pratio je Mislav Bago i  kamere Nove TV u Banskim dvorima dok su se Tatjana Krajač i Ivana Brkić Tomljenović uživo javljale iz Sabora.