Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1.139.002 jedinstvenih korisnika

DNEVNIK.hr U TOP PET PORTALA U HRVATSKOJ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dnevik.hr ostvario je najveći rast unutar top 5 portala u zemlji.

Prema rezultatima posjećenosti web stranica za svibanj, DNEVNIK.hr ušao je u top 5 portala u Hrvatskoj sa 1.139.002 jedinstvenih korisnika. Tijekom proteklog mjeseca ostvario je i najveći rast u konkurenciji top pet portala, čak od 2,79 posto.

Na izniman rast posjećenosti imale su utjecaj i aktivnosti na društvenim mrežama. DNEVNIK.hr na Facebooku broji 550.000 fanova, a samo tijekom svibnja ostvareno je preko 7 milijuna pregleda videa na tom kanalu. Najpopularnija objava tijekom tog perioda bila je o kafiću koji zapošljava osobe s Down sindromom, a dosegnula je preko 1 milijun ljudi i skoro pola milijuna pregleda videa na Facebook stranici. Pogledajte ga OVDJE.

Od ostalih digitalnih platformi, Twitter profil DNEVNIK.hr bilježi najveći broj followera od svih portala i medijskih kuća u Hrvatskoj, čak preko 155.000 te je treći najjači Twitter profil u Hrvatskoj prema broju followera. Tijekom svibnja, Twitter impresije su porasle za impresivnih 150 posto. Nedavno pokrenuti DNEVNIK.hr Instagram profil također bilježi rast, a do sada njegov sadržaj prati 3.300 followera.

Članci koji su proteklog mjeseca bili najčitaniji na portalu DNEVNIK.hr su teme vezane uz istraživačko novinarstvo. Ekskluzivna snimka zatvorske nadzorne kamere koja prikazuje posljednje trenutke života 25-godišnjeg Bojana Bešića te članak o Hrvatima koji su otišli raditi u inozemstvo, najviše zaintrigirali čitatelje.

U žaru Europskog prvenstva, DNEVNIK.hr svojim čitateljima nudi mogućnost bogatijeg praćenja i uživanja u ovom sportskom događaju putem GOL.hr-a. Tako čitatelji imaju priliku doznati ekskluzivne priče iz Francuske u Kolumnama Ivice Mede te uživati u aplikacijama GOL.manija u kojoj mogu pogađati rezultate utakmica i konačnog pobjednika Eura, zatim aplikaciji Legendardnih 11, putem koje korisnici mogu sastaviti svoju momčad Hrvatske, #benGOLka aplikaciji kojom navijači mogu slati najbolje navijačke fotografije te u urnebesnim imitacijama poznatih nogometnih stručnjaka koji 'komentiraju' utakmice Hrvatske i tijek Prvenstva.

Pročitajte i ovo Novac - 2 promjene na računu Počele isplate plaća prema pravilima nove porezne reforme: "Tugo moja tužna, moglo je i bolje" Redakcija GOL.hr-a (Foto: dnevnik.hr) Sjajni rezultati DNEVNIK.hr i GOL.hr ovog vikenda oborili rekorde

DNEVNIK.HR donosi svojim čitateljima najvjerodostojnije informacije te pregršt atraktivnog i bogatog sadržaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene