Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S okusom keksa i slatkog vrhnja

'DAS gesunde PLUS pločice' sadrže u sebi 'dijelove četki' pa ih je dm povukao s polica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trgovački lanac dm-drogerie markt objavio je u četvrtak kako je predostrožnosti povukao "DAS gesunde PLUS pločice" s okusom keksa i slatkog vrhnja jer je u pojedinim pakiranjima proizvođač tih pločica našao dijelove četki za čišćenje proizvodnog programa.

Kako se navodi u priopćenju tvrtke dm Hrvatska, dm je iz predostrožnosti povukao proizvod DAS gesunde PLUS pločica s okusom keksa i slatkog vrhnja, u pakiranju od 45 grama, s rokom trajanja kolovoz, rujan, listopad, studeni i prosinac 2016. godine.

Pročitajte i ovo Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru Ilustracija Dvije serije Jeste li je kupili? Povlači se morska sol

"U pojedinim pakiranjima proizvođač Das gesunde PLUS pločica je utvrdio prisutnost dijelova četki za čišćenje proizvodnog pogona", ističu iz dm-a.

Iz tog trgovačkog lanca mole kupce da provjere jesu li kupili spomenuti proizvod te kupce koji su ga kupili mole da ga ne konzumiraju nego ga vrate u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će mu biti osiguran povrat novca.

"dm Hrvatska nije zaprimio prigovore kupaca, a s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama, dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda", navodi se u priopćenju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene