Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Park u Londonu

VIDEO Djevojčica 'zapela' na ljuljački, spašavalo je 12 vatrogasaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 12 vatrogasaca mobilizirano je u spašavanju tinejdžerice koja je 'zaglavila' na dječjoj ljuljački.

U Finsbury parku u Londonu, tinejdžerica koja je sjela na ljuljačku, nije se mogla s nje ustati. Spašavali su je vatrogasci koji su pristigli u tri vatrogasna vozila, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

>> Je li ovo najstrašnija ljuljačka na svijetu?

Tek kad su skinuli ljuljačku s okvira, uspjeli su spasiti djevojčicu. 'Rukama je prekrila lice jer joj je bilo neugodno, a njezina obitelj ju je snimala', ispričao je jedan svjedok.

Vatrogasci su je, prema njegovim riječima, oslobađali 15 minuta, ali nisu otkriven detalji zbog čega se točno djevojčica nije mogla sama 'osloboditi' ljuljačke. 'Nije bila ozlijeđena, samo joj je bilo neugodno jer ju je gledalo mnogo ljudi', ispričao je svjedok.

Glasnogovornik vatrogasaca kaže da je toliko vatrogasaca izašlo na teren jer se u dojavi radilo o djetetu, a sve dojave koje su vezane za djecu shvaćaju ozbiljno. 'Nikada ne znamo što ćemo pronaći dok ne dođemo na mjesto događaja. Kada smo procijenili kako je izbaviti, to smo i učinili', rekao je glasnogovornik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene