Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mia Negovetić

ZBOG NJE SMO PUSTILI SUZU 'Ne želim karijeru, pjevanje mi je samo hobi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mia Negovetić sve je ostavila bez daha izvedbom hrvatske himne. 12-godišnjakinja dan kasnije, opušteno kaže: 'Ne želim karijeru, pjevanje mi je samo hobi.'

Nakon velikog nastupa Mia zbraja dojmove. 'Stvarno je bilo jako lijepo i svi ljudi koji su mi poslije čestitali, sve mi je to baš ostalo duboko u srcu', rekla je Mia za Dnevnik Nove TV:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Događaj za povijest MINISTROVA ZAHVALA 'Do novog mimohoda.... Domovini vjerni!' Slika nije dostupna Hrvatska, pokloni se! DANI PONOSA I SLAVE Znate li koja gardijska brigada nikada nije izgubila bitku?

Tremu kaže, skoro nije ni osjetila. 'Nisam o ničemu mislila nego o tom trenutku i pjesmi.Znači, baš sam bila u pjesmi', kaže 12-godišnjakinja.

A podrška je stizala sa svih strana. 'Tijekom nastupa su baš svi zvali, pričala mi je i baka i svi su mi pričali da su se zivkali međusobno plakali na telefone, međusobno jedni drugima i da im je baš bilo predivno. Prijatelji su isto svi ponosni. Dobila sam milijardu poruka: bravo čestitam, super, odlično, ali mislim meni je to baš divno da prijatelji imaju baš tako neke lijepe komentare', rekla je Mia.

VELIČANSTVENO Djevojčica moćnog glasa za početak moćne vojne proslave

Na njezinu izvedbu himne, malo tko je uspio ostati ravnodušan. 'Potaknulo ih je da plaču. I ja isto ponekad znam zaplakati na neku pjesmu kad netko pjeva ili tako nešto slično. Tako da znam kakav je osjećaj, a mogu misliti onima kojima je jako teško koji su proživjeli sav taj rat mogu misliti kako je njima', kaže Mia.

O budućnosti ne razmišlja. Škola joj je na prvom mjestu. 'Voljela bih možda pjevati kao hobi, ali inače ne bih baš htjela biti neka zvijezda', ističe Mia. Htjela ili ne, Mia je bila jedna od najsjajnijih zvijezda mimohoda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene