Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog vrućine vozio otvorenih vrata

Djevojčica ispala iz busa, vozač otišao dalje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O lošem stanju voznog parka mnogih autoprijevoznika izvještavali smo u više navrata, a novi slučaj dogodio se jučer na relaciji Marija Gorica-Zaprešić.

Vjerojatno u želji za rashlađenjem vozač autoprijevoznika Meštrović vozio je cijelo vrijeme otvorenih vrata, a kad je naglo zakočio iz autobusa je ispala djevojčica. Prestrašena 11-godišnja Glorija pokazuje ozljede lijevoga kuka. Na povratku iz škole jučer je doslovno ispala iz autobusa. Vozač je od Marije Gorice do Trstenika cijelo vrijeme vozio otvorenih vrata, valjda mu je bilo vruće. Glorija je stajala kraj prednjih. 'I kad je on počeo kočiti na stanici na kojoj sam trebala izaći i toliko je naglo zakočio da sam se ja trznula i ispala van', prisjeća se djevojčica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Prometna nesreća kod Venecije Autobus smrti Vozač autobusa uoči nesreće objavio selfie, poznato i što pokazuju snimke, a očevici tvrde: "Nije bilo smisla da to napravi"

'Rekao mi da nisam normalna i otišao'

Da se nije dočekala na ruke možda bi prošla i gore. Prestrašena i u bolovima s nevjericom gledala kako autobus odlazi. 'Nije čak ni izašao da mi pomoć pruži, već je samo rekao da nisam normalna i otišao. Onda su prijateljice išle sa mnom i pomogle mi', dodaje Glorija. Autoprijevoznici moraju više paziti na sigurnost djece, poručuje Glorijin otac. 'Vjerujem da čovjeku s 55 godina nije jednostavna stvar ostat bez posla, ali ako je netko neodgovoran mora trpiti sankcije i posljedice."

Pojačavanje nadzora, istraga pa kazna

Iz autoprijevoznika Meštrović obećavaju pojačati nadzor vozača, provest će internu istragu, a onda dosuditi kaznu - najmanje novčanu, a možda i otkaz. Glorijina priča možda dođe i do drugih vozača koji u nedostatku klime u vožnji otvaraju vrata, a ne misle da bi netko kroz njih mogao i ispasti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene