Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje se skrivao?

Prošla panika: Pronađen izgubljeni piton u KBC Dubrava!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sanacijski upravitelj bolnice Marko Banić koji je kazao kako je djelatnica koja je donijela zmiju u bolnicu sada na bolovanju te da će protiv nje biti podnesene stegovne mjere.

Djelatnica KBC-a Dubrava u noći s četvrtka na petak prošlog tjedna u bolnicu je ušetala s kraljevskim pitonom!

Pročitajte i ovo Ilustracija Tijekom leta VIDEO Panika u avionu: Iz pretinca iznad glava putnika provirila zmija Ilustracija Veliki oprez VIDEO Došla u javni WC, podigla dasku na školjci pa se sledila: "To nije neobična pojava"

Sanacijski upravitelj bolnice Marko Banić kazao je kako je djelatnica sada na bolovanju te da će protiv nje biti podnesene stegovne mjere.

Policija je potvrdila kako je zmija u međuvremenu pronađena u njezinom stanu, a tek trebaju odlučiti hoće li protiv djelatnice podnijeti kaznenu prijavu.

Sve je počelo kada je u KBC Dubravu u četvrtak oko 23 sata ušetala medicinska sestra te bolnice s drvenom košarom u ruci. Nakon što je neometano prošla pokraj porte došla je u prostorije u kojoj su joj bile kolegice. I pokazala im svojeg kućnog ljubimca.

Šokirana sestra potom je izjurila iz prostorije te otrčala do dežurnog liječnika i redarske službe KBC-a. Od tog trenutka ženi koja je donijela zmiju u bolnicu gubi se svaki trag.

KBC Dubrava dobio novi dijagnostički uređaj vrijedan milijun kuna

'Kolegica je odjednom nestala. Zamislite osjećaj da ste dežurni po noći, kada nema nikog u bolnici, osim nekolicine liječnika, sestara i pacijenata, a kroz glavu vam prolazi da se tu negdje možda skriva zmija. Strah je možda neopravdan, no ne bi bilo loše da dođu i neke stručne službe da provjere cijelu bolnicu', kazali su Jutarnjem listu liječnici KBC Dubrave.

U policiji su potvrdili da su primili dojavu o zmiji u bolnici.

'Da, zaprimili smo prijavu da je u noći s četvrtka na petak jedna građanka ušetala u bolnicu s paketom u kojem je bila zmija. Kada smo došli na očevid, u bolnici više nije bilo ni žene ni zmije', kažu u policiji.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene