Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijedan 5 milijuna kuna

Dječja bolnica Srebrnjak dobila Odjel za klinička ispitivanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječja bolnica Srebrnjak bogatija je za novi Odjel za klinička ispitivanja.

Projekt vrijedan 5 milijuna kuna prvi je takav u Hrvatskoj. Svoj rad usredotočit će na klinička ispitivanja kronične bolesti djece kao što su astma, alergijske i imunološke bolesti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBJAVA NA FACEBOOKU Richter se ponovo obrušio na aktualnu zagrebačku vlast, naveo njihove zahtjeve: "Tražili su da ne sudjelujem u Hodu za život, najviše ih je mučilo..." Slika nije dostupna DIREKTAN I SARKASTIČAN Izdvojili smo bisere novog ravnatelja bolnice Srebrnjak: "Za sada nemojte gnjaviti ni mene ni dijete. Što ste neurotični?"

To će olakšati liječenje djece, jer će lijekove koji se primjerice ispituju u Americi, u isto vrijeme moći koristiti i na ovom odjelu.

"Odjel zadovoljava sve europske standarde prostora, tj, prostorna njega, laboratorij, ljekarna, specijalna arhiva, vrlo skupa i sofisticirana oprema i ono što nas veseli, da su u Dječjoj bolnici Srebrnjak došli mnogi kadrovi koji su u stanju iznijeti mnoga istraživanja pa isto tako i klinička ispitivanja lijekova", kaže dr. Boro Nogalo, ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene