Premijer Andrej Plenković još jednom je pokazao da je spretan s košarkaškom loptom. Loptu je u ruke danas uzeo i ministar financija Zdravko Marić.

Galerija


Nakon što su otvorili Europski tjedan sporta na zagrebačkom Jarunu, premijer Andrej Plenković i ministar financija Zdravko Marić pokazali su i neke trikove s košarkaškom loptom.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković na sjednici Vlade Premijer na sjednici Vlade otkrio kad nove mjere stupaju na snagu i koliko će trajati: ''Cilj je smanjiti širenje zaraze i broj preminulih'' Ilustracija Hrvatska ulazi u mali lockdown! Zatvaraju se kafići i restorani, nema vjenčanja, adventa, teretana: ''Razmišljamo i o kaznama''

Premijer je najprije pokazao da loptu zna - vrtijeti na prstu, a onda se u tome okušao i ministar Marić. ''On je bolji'', zaključio je premijer.

Okušali su se i u poentiranju, a kome je to bolje pošlo za rukom pogledajte u galeriji.

Premijer je svoje košarkaše vještine pokazao i ranije. U lipnju je na otvorenju školske dvorane u Virovitici uzeo loptu pa poentirao na oduševljenje svih u dvorani.

Plenković se i prošle se godine na otvorenju Europskog tjedna sporta premijer okušao u nekim sportovima. Tada je pokušao pobjediti suparnicu u obaranju ruku.

A kako je izgledao premijerov današnji trik, pogledajte u videu.