Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Nemam namjeru replicirati''

Direktor u Zagrebačkom holdingu podnio ostavku nakon teških optužbi: Sindikat ga prijavio za uvrede, pjevanje karaoka u službenom TV studiju...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktor Službe za odnose s korisnicima i zajedničkih poslova u Zagrebačkom holdingu Tomislav Jurić dao je neopozivu ostavku nakon prijave za kršenje etičkih načela.

Nakon što ga je Nezavisni sindikat radnika Zagrebparkinga prijavio Upravi Zagrebačkog holdinga, Tomislav Jurić, direktor Službe za odnose s korisnicima i zajedničkih poslova pri Zagrebačkog holdingu, dao je neopozivu ostavku.

''Ni na kakav način nemam namjeru putem medija replicirati, sve je to sastavni dio ovog posla u kojega sam uložio svoj maksimum.

Ono što mi je važno jest da iza sebe ostavljam dobar tim, s ogromnim iskustvom i znanjem, osobito stečenim tijekom najvećih zagrebačkih kriza i katastrofa te brojne razvojne promjene i projekte.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna bez objašnjenja Novi predsjednik uprave Holdinga smijenio šefa GSKG, imenovan vršitelj dužnosti

Pročitajte i ovo Andrija Jarak Uhićenja u Zagrebu VIDEO Velika akcija USKOK-a: Ispitan prvoosumnjičeni, odvjetnik poručuje - "On cijele dane radi, javlja se na sto poziva dnevno"

Nasljedniku želim da u tom smjeru nastavi, za što ima profesionalnu ekipu koja je poslovno sazrijevala od 2015. godine. I, naravno, neka proslave svaki poslovni i privatni uspjeh zajedno.

Zahvalan sam na brojnim porukama sada nekadašnjih kolega i poslovnih partnera. Nakon 15 godina u Holdingu vrijeme je ponajprije za odmor, a zatim nove izazove'', poručio je Jurić.

Sindikat je Jurića prijavio zbog kršenja etičkih načela. U prijavi su spomenuli navodne svakodnevne uvrede na račun zaposlenika, neovlašteno pregledavanje snimki nadzornih kamera, korištenje službene opreme TV studija za pjevanje karaoka i obavljanje drugih privatnih poslova. Tvrde i da se pozivao na ime Milana Bandića i Ante Stojić Deban, kao i to da su njemu bliski ljudi snimali i fotografirali zaposlenike.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene