Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog olujne bure autocesta A 1 Zagreb-Šestanovac zatvorena je za sva vozila na dionici od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok, javio je HAK.


Zbog olujne bure dionica autoceste A 6 Rijeka-Zagreb od čvora Kikovica do čvora Delnice zatvorena je za teretna vozila iznad 3,5 tone, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

Vezani članci Slika nije dostupna Tako ne puše ni zimi: Bura jačine 160 na sat na južnoj strani Velebita Slika nije dostupna Zbog jake bure i vjetra usporen promet

Na toj je autocesti zbog olujna vjetra promet usporen i na dionici Kikovica-tunel Tuhobić, a usporeno se vozi i zbog radova u tunelu Rožman Brdo, ali samo u smjeru Rijeke.

Dionica Jadranske magistrale od Novog Vinodolskog do Svete Marije Magdalene zatvorena je za I. skupinu vozila- autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Dionicom D 54 Maslenica-Zaton Obrovački prometuju samo osobna vozila.

Vlažni su kolnici u dijelu Dalmacije i mjestimice u unutrašnjosti.

Zbog niskih temperatura u Gorskom kotaru, Lici, Istri i središnjoj Hrvatskoj moguća je poledica posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema poteškoća, a teretni je pojačan na ulasku na GP Macelj.

Trajekti plove prema redu plovidbe.