Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gašenje u tijeku

Diljem obale i dalje požari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zadarskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji vatrogasci se i dalje bore s požarima.

Zadarska županija

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Vatrogasno operativno središte DUZS-a zaprimilo je jutros u 09:26 sati informaciju o požaru otvorenog prostora na Bijelom vrhu na visini od oko 1.500 metara. Na teško pristupačnom terenu gori trava, a u gašenju sudjeluju i dva zračna traktora.

>> Vatrogasci gase požare diljem obale

Požar koji je 10. srpnja buknuo na otvorenom prostoru na području Stankovaca kod Budaka - Vukšić na minski sumnjivom terenu i tijekom jučerašnjeg dana obilazili su vatrogasci DVD-a Stankovci. Požar još nije proglašen ugašenim.

Splitsko-dalmatinska županija

Požar koji je 11. srpnja buknuo na otvorenom prostoru kod Imotskog na području Slivna-Kundidi uz državnu granicu s BiH jučer su gasila 2 kanadera i lokalne zemaljske snage. Požarom je zahvaćeno oko 100 hektara trave, niskog i visokog raslinja na nepristupačnom terenu. Požar je i dalje aktivan na području BiH.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene