Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šale nije nedostajalo

Pogledajte kako se u hrvatskim gradovima provodilo na Badnjak: "Mi smo i dicu s ovim zarazili"

Aktualno Galerija Badnjak u Hrvata - 1 Badnjak u Hrvata - 1 Foto: DNEVNIK.hr Badnjak u Hrvata - 2 Badnjak u Hrvata - 2 Foto: DNEVNIK.hr Badnjak u Hrvata - 3 Badnjak u Hrvata - 3 Foto: DNEVNIK.hr Badnjak u Hrvata - 4 Badnjak u Hrvata - 4 Foto: DNEVNIK.hr +4 Badnjak u Hrvata - 5 Galerija 1/9 >>
Brojni građani proslavili su Badnji dan na ulicama i trgovima. Orio se smijeh i pozitivna atmosfera.

Kiša građanima Rijeke nije pokvarila uživanje u Badnjaku. Feštalo se u kafićima te ispred Adventskih kućica. Centar Zagreba bio je prepun građana, a moglo se vidjeti i pokoje poznato lice. 

"Mi idemo sada za 20 minuta doma na ručak", rekla je Kata iz Zagreba pa je na pitanja ima li zabave i navečer dodala - "Ne, ne, na misu pa spavanje".

Splićani su Badnjak obilježili tradicionalnim druženjima uz klapske pjesme ispod ure. Građani su uz iskusne pjevače pjevali u jedan glas. Kiša nije pokvarila ni blagdanski šušur u gradu. Okupljalo se i na Pjaci i na Rivi.

I u Osijeku na meniju riba. Podijeljeno je oko dvije i pol tisuće besplatnih obroka ribljeg paprikaša. Za ovu prigodu u Perivoju kralja Tomislava postavljene su klupe i stolovi na kojima su građani mogli objedovati.

Pročitajte i ovo Josip Bozanić - 1 BOŽIĆNA ČESTITKA Bozanićeva čestitka vjernicima: "Želim da sigurnost Božje vjernosti, blizine i utjehe dođe do svih osoba u zdravstvu"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BIZARNA PRIČA ''Božićno čudo'' u Kaštelima: Pročelnica pozitivna na koronu imala čestitarsku turu. Zapanjila dio kolega, u Gradu sve dezinficirali

"Malo je ljućkast, bravo. Dobro je", komentirao je Josip iz Osijeka. Na to mu je jedan muškarac dobacio - "Kakav si ti pravi muškarac, ako nećeš jesti ljuto."

Atmosferu diljem Hrvatske pogledajte u videozapisu!

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene