Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NARUŠENA STATIKA ZGRADE

Svjedokinja eksplozije u Prečkom: "Izbilo mi je štok, kao da su tri munje udarile, tako je jako bilo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za krivcem ili krivcima za eksploziju za sada neutvrđene eksplozivne naprave u zagrebačkom naselju Prečko. Vatrogasci su dojavu o detonaciji, a potom i o gustom dimu dobili nešto prije tri sata ujutro.

Policija pokušava utvrditi što se točno dogodilo nešto prije tri sata ujutro u Ulici Josipa Slavenskog 12 u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

Privedena je jedna osoba od koje policija pokušava dobiti informacije. Eksplodiralo je za sada nepoznato sredstvo, a u eksploziji su stradala čak tri kata zgrade.

Ozlijeđena je jedna žena (63), koja je nakon zatražene liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.

"Kad je roknulo, izletjela sam iz kreveta. Nisam odmah znala sanjam li ili što. Vrata stana bila su otvorena, štok izbijen. Kao da su tri munje udarile, tako je jako bilo. Provirila sam na stubište. Potom je bila zaglušujuća tišina i onda se čula panika. Susjedi su istrčali iz svojih stanova. Nisam se ni snašla od šoka, a policija i vatrogasci već su nam bili u zgradi.

Odmah su sve ogradili. Spasili su jednu susjedu koja živi sama i koja je u invalidskim kolicima jer mislim da je njezin stan od eksplozije najviše nastradao, a ona je ozlijeđena", rekla je za Jutarnji list jedna stanarka zgrade.

Na teren su izišli i djelatnici protueksplozijskog odjela, a susjeda kaže da se na stubištu, čim se otklonila sumnja na plin, čulo: "Pa to je TNT..."

"Navodno je uhićen jedan mladić iz našeg stubišta. Susjed me baš pitao: Kaj ga ne znaš? Pa to je onaj jedan niži, nabildani. Nažalost, susjede ne poznajem po imenu, već samo iz viđenja, a znam da se na osmom katu spominju neki narkomani u stanu koje su stanari uočili", izjavila je stanarka zgrade.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene