Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPETO U HDZ-u

Stier: "Ne treba nikoga cipelariti, važan je svaki član HDZ-a i svatko može dati svoj doprinos"

Nakon saborskog aktualca, saborska sjednica nastavljena je izlaganjem premijera Plenkovića o radu Europskog vijeća. Reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak pratio je današnja događanja u Saboru.

U Sabornici se u srijedu pojavio i Davor Ivo Stier, jedan od glasnijih Plenkovićevih kritičara. Komentirao je preporuku stranke da HDZ-ovci ne smiju javno kritizirati predsjednicu-kandidatkinju.

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti"

"Stier kaže da je on prvi podržao Kolindu Grabar-Kitarović i pozvao da se glasa za nju. Napomenuo je kako stranka treba jedinstvo i svaki glas te da je HDZ velika i široka stranka te kako u njoj svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje", izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak.

Stier je komentirao Plenkovićevu izjavu da je Kovač irelevantan.

"Ne sviđa mi se kada neki ljudi frenetično plješću nekom predsjedniku HDZ-a, a kada se posklizne idu ga cipelariti. Isto tako mislim da ne treba nikoga cipelariti, da je svaki član važan i da svako može dati svoj doprinos. Ja doista vjerujem našim članovima i vjerujem da će svi dati doprinos za pobjedu HDZ-a“, kazao je Stier.

"Mandatno-imunitetno povjerenstvo izvijestit će tijekom dana o skidanju imuniteta Lovri Kuščeviću. Očekuju se žestoki napadi oporbe, koja tvrde da je Kuščević samo jedan od slučajeva, a o tome će se glasovati u petak“, dodao je Jarak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene