Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UOČI 2. KRUGA IZBORA

Bernardić: "Potpuno sam uvjeren u uspjeh u Zagrebu, Rijeci i Osijeku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Za stanje u državi je odgovoran isključivo HDZ sa svojim partnerom Mostom", istaknula je na presici Anka Mrak-Taritaš.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić danas je zajedno s Ankom Mrak-Taritaš uoči drugog kruga lokalnih izbora održao konferenciju za novinare u zagrebačkoj Peščenici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I dalje neizvjesno što će Bernardić izbjegava odgovor: Uvjeren u dogovor oko Zagreba Slika nije dostupna SDP i HDZ još bez kandidata Tko će biti "žrtve": Plenković i Bernardić nemaju prave igrače za Zagreb, a evo i zašto

"Potpuno sam uvjeren u uspjeh u Zagrebu, Rijeci i Osijeku", poručio je Bernardić. Nakon što je prvo kazao da se Mirando Mrsić, koji je javno kritizirao njegovo vođenje SDP-a, sam izbacio uz stranke, a potom je rekao da nije izbačen, Bernardić je sada na novinarski upit da to prokomentira dometnuo tek: "Rekao sam to već jasno, jasno sam rekao, za mene je to završena priča".

Na pitanje ostaje li HNS definitivno uz SDP, Mrak-Taritaš je ogovorila: "Ne znam koliko puta trebam ponoviti, za stanje u državi je odgovoran isključivo HDZ sa svojim partnerom Mostom. HNS ostaje uz SDP, SDP ostaje uz HNS, kako nas i vidite".

"Pozivam sve da izađu na izbore, građani će biti ti koji će birati promjene. Ovo je ekipa za promjene", kazala je Mrak-Taritaš. "Situacija u Zagrebu je jasna, želimo brži i jeftiniji grad. Imamo najbolju kandidatkinju i najbolji tim koji će provesti promjene i pozivam sve da izađu na izbore", dodao je Bernardić.

"SDP je formirao savjete i računa na ljude koji su se dokazali i krenut će vrlo brzo u vraćanje potpore građana", rekao je i dodao: "Pozivamo Vladu da raspiše izbore jer samo svaki dan slušamo spinove, sad je HSS, pa HNS, pa je netko drugi i traje svaki dan blamaža u kojoj vladajući pokušavaju skupiti trgovačku većinum, oni pokušavaju skupiti koju rukicu u Saboru".

"Na izborima ćemo pobjediti, na sljedećim parlamentarnim izborima će SDP pobjediti sa svojim partnerima. Građani neće treći put gledati isti loš film", naveo je Bernardić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene