Djevojka koju je Darko Kovačević Daruvarac premlatio u zadarskom kafiću primila je jezive prijetnje zbog kojih se ona i njezina majka nalaze u zadarskoj policiji.

Galerija Završeno suđenje Daruvarcu (Foto: Pixsell, Dino Stanin) - 6 +0 Daruvarčeva žrtva primila jezive prijetnje smrću (Screenshot: Dnevnik.hr)

Lorena Gurlica, žrtva Darka Kovačevića Daruvarca putem društvenih mreža je primila prijetnje zbog kojih se ona i njezina majka trenutno nalaze u zadarskoj policiji.

Vezani članci Darko Kovačević Daruvarac izašao je iz zatvora na slobodu (Foto: Dino Stanin/Pixsell) - 3 Ispovijest mladića koji se sukobio s Daruvarcem: "Rekao sam mu da nije normalan, a on meni – ka**t ću te u bulju!" Darko Kovačević Daruvarac izašao je iz zatvora na slobodu (Foto: Dino Stanin/Pixsell) - 6 Podignuta optužnica protiv svjedoka koji su gledali kako Daruvarac tuče djevojku, na sudu pričali da nisu ništa vidjeli

U tijeku je zaprimanje kaznene prijave zbog prijetnji nakon čega će uslijediti policijski izvidi, potvrđeno nam je iz zadarske policije. 

Osoba koja se potpisuje kao "prijatelj od Daruvarca" prijeti smrću Loreni, njezinoj majci i sestri.

"Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući - tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati. Prijatelj od Daruvarca", navodi se između ostalog u prijetnjama.

Završeno suđenje Daruvarcu (Foto: Pixsell, Dino Stanin) - 6 Daruvarčeva žrtva primila jezive prijetnje smrću (Screenshot: Dnevnik.hr)

Podsjetimo, Darko Kovačević Daruvarac, nepravomoćno osuđen za premlaćivanje djevojke na 5 godina zatvora, u nedjelju izlazi iz istražnog zatvora. Mjere opreza ukinute su mu i može napustiti zemlju jer putne isprave ima kod sebe.

To znači da Darko Kovačević može po izlasku iz istražnog zatvora, bez ikakvih zabrana i problema, napustiti Hrvatsku i otići u Bosnu i Hercegovinu, čije državljanstvo također ima.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju