Obavijesti Video Pretražite Navigacija
4 godine zatvora

Daruvarac se oglasio nakon smanjenja kazne za brutalno premlaćivanje djevojke: ''Neugodno sam iznenađen''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Splitu smanjilo je kaznu Darku Kovačeviću Daruvarcu za brutalno premlaćivanje djevojke u kafiću u Zadru.

Darko Kovačević Daruvarac osuđen je na 4 godine zatvora, u slučaju premlaćivanja i nanošenja teških tjelesnih ozljeda Zadranki.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina

Presuda je to Županijskog suda u Splitu koji je preinačio odluku Općinskog suda u Zadru, i smanjio mu kaznu za godinu dana.

Kako javlja reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Jurišić djelomično je prihvaćena žalba 32-godišnjeg Daruvarca, kojemu je, kako se neslužbeno doznaje, kazna smanjena zbog izraženog žaljenja i kajanja te priznanja ovoga djela.

Presuda je jutros sa splitskog otpremljena na zadarski sud, a kako doznajemo, o njoj bi stranke trebale biti obaviještene sutra.

  Aktualno Mamić za Provjereno: ''Pa živ neću izaći pred hrvatski sud. Vrlo jednostavno, slučaj Praljak!'' Provjereno o Zdravku Mamiću (Foto: Provjereno) Provjereno o Zdravku Mamiću (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Provjereno o Zdravku Mamiću (Foto: Provjereno) Provjereno o Zdravku Mamiću (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Provjereno o Zdravku Mamiću (Foto: Provjereno) Provjereno o Zdravku Mamiću (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Provjereno o Zdravku Mamiću (Foto: Provjereno) Provjereno o Zdravku Mamiću (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Provjereno o Zdravku Mamiću (Foto: Provjereno) Provjereno o Zdravku Mamiću (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno +3 Provjereno o Zdravku Mamiću (Foto: Provjereno) Hrvatska Mamić za Provjereno: ''Pa živ neću izaći pred hrvatski sud. Vrlo jednostavno, slučaj Praljak!'' 1/9 >>

''Neugodno sam iznenađen! Po svemu onome što je Općinski sud u Zadru napravio, po svim njegovim brojnim greškama i propustima, prvostupanjska presuda je trebala pasti i biti novo suđenje'', komentirao je Darko Kovačević za Zadarski.hr.

''A ja sam dobio četiri godine kao da mi je suđeno za pokušaj ubojstva, a ne za nanošenje obične teške tjelesne ozljede, na što su i ukazali svi vještaci. Uvjeren sam da je ovakva odluka suda u Splitu donesena pod pritiskom nekoga s vrha, iz pravosuđa ili politike, pogotovo zbog ovih nedavnih događanja u kojima sam bio uključen protiv svoje volje, a najveća krivica je u medijima koji su stvorili atmosferu linča. Ovakve presude za slomljeni nos, nemaju smisla, manje se dobiva za ubojstvo'', rekao je Daruvarac.

Dodao je da će nastaviti pravnu borbu prema Ustavnom sudu i sudu za ljudska prava u Strasbourgu.

Aktualno Rupa na pješačkom mostu otvorila Pandorinu kutiju sigurnosti mostova u Zagrebu: Ministarstvo graditeljstva šalje inspekciju Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +1 Pješački most na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Rupa na pješačkom mostu otvorila Pandorinu kutiju sigurnosti mostova u Zagrebu: Ministarstvo graditeljstva šalje inspekciju 1/7 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene