Darko Milinović oporavlja se nakon pada s motora i operacije u riječkoj bolnici. Na društvenim mrežama podijelio je nekoliko fotografija iz bolničke sobe.


Darko Milinović dobro se oporavlja nakon pada s motora, koji je na Grobniku vozio oko 260 km/h. Potvrdio je to i statusom na Facebooku na kojem je samo kratko poručio da 'sreća prati hrabre' i 'hrabro dalje'. 

Vezani članci Darko Milinović Darko Milinović: "U Ličko-senjskoj županiji danas još jedan zaraženi od 15 testiranih. Detektirali smo sve kontakte" Kujundžić sa županima (Foto: Pixell) Kujundžić sa županima: "Lako je tražiti uključivanje, ali županije nisu u stanju sanirati zdravstveni sustav"

Podsjetimo, Darko Milinović teško je ozlijeđen u nesreći na automotodromu na Grobniku. Dobro se oporavlja i mogao bi uskoro kući. Kako je kazao, ne zna kako je pao i ne sjeća se ničega nakon nesreće.

"Sjećam se trenutka kad sam pao i kada je hitna došla po mene, tako da sam par minuta bio grogiran, u knockdownu. Bajkeri nikad ne odustaju, ali potrudit će se biti oprezniji. Ima ona bajkerska - dvije su vrste motorista, oni koji su pali i oni koji će pasti", rekao je Milinović. 

Nesreća se dogodila u nedjelju, a Milinović je slomio ključnu kost. Operirao ga je dr. Grgo Martinović, koji je zadovoljan kako je prošla operacija.

"Zahvat je protekao uredno, on se danas osjeća dobro. Nema gipsa, operacija je trajala jedan sat, a kako je on snažan i jak već će se sutra pojaviti na radnom mjestu. Savjetovao sam ja njemu davno da ne vozi motor. Nadajmo se da mu je ovo zadnji pad", kazao je dr. Martinović.