Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdi da neće pobjeći

Daruvarac: "Nemam namjeru nikome prijetiti, mene i moje ekipe ne trebaju se bojati"

Darko Kovačević Daruvarac (Foto/Arhiva: Dino Stanin/Pixsell)
Darko Kovačević Daruvarac (Foto/Arhiva: Dino Stanin/Pixsell)
Darko Kovačević Daruvarac nakon izlaska iz zatvora poručio je kako nema namjeru bježati iz Hrvatske u BiH te kazao kako nema dvojno državljanstvo.

"Ja jesam rođen u Banjoj Luci, ali nemam dvostruko državljanstvo. Mogao bih ga imati, ali ga nemam, i nisam ga nikada pokušao napraviti. Takvo nešto ne može se napraviti iz Zadra. Za to treba otići u Banju Luku, a ja to nisam nikada napravio niti namjeravam napraviti. Dok ne dobijem pravomoćnu presudu, ostajem u Hrvatskoj. Tu ću je čekati, neću nigdje bježati. Kada će to biti, to je druga stvar", kazao je Daruvarac u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lažno svjedočenje Podignuta optužnica protiv svjedoka koji su gledali kako Daruvarac tuče djevojku, na sudu pričali da nisu ništa vidjeli Darko Kovačević Daruvarac (Foto/Arhiva: Dino Stanin/Pixsell) može se približiti žrtvi Odbijena žalba Odvjetništva: Daruvarac presudu čeka na slobodi – bez mjera opreza

Rekao je kako ga se djevojka koju je pretukao i njezina obitelj ne trebaju bojati.

"Mene i "moje ekipe" ne trebaju se bojati. Mene sigurno, a nešto kao što je "moja ekipa" jednostavno ne postoji. Moji prijatelji nisu nikome prijetili. Što se mene tiče, mogu mirno živjeti i raditi što ih je volja. Njena majka na društvenim mrežama govori da će se odseliti, pa da će se vratiti... To je farsa, to nema nikakvog smisla. Nemam namjeru nikome prijetiti, neka žive svoje živote i neka mene puste na miru", izjavio je Daruvarac.

Najavio je i kako planira tužiti medije zbog onoga što se o njemu pisalo dok je bio u pritvoru i na suđenju. 

"Na tome rade moji odvjetnici. Dao sam u zadatak da se te tužbe pripreme, ali ne znam u kojoj su trenutačno fazi", kaže Daruvarac. 

Na pitanje je li mu žao zbog toga što je učinio, Kovačević je odgovorio kako se ispričao na početku suđenja i nakon izricanja kazne. 

"Ispričao sam se i javno i još se jednom ispričavam. Deset puta sam se ispričao za ono što sam napravio. Ali to što sam napravio ne mogu promijeniti i zato sam spreman zbog toga snositi odgovornost. Ali ne i za ono što nisam napravio", kaže Daruvarac. 

Podsjetimo,  u nedjelju u jutarnjim satima Darko Kovačević Daruvarac pušten je na slobodu iz pritvora. Obitelj djevojke koju je premlatio u strahu je i najavila je svoj odlazak iz Zadra. Istekli su svi rokovi koliko ga se može zadržati u pritvoru prije pravomoćne presude.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene