Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

'Neka nam dostave prijedlog'

Kosor o kampu HNS-a: Sastanak Šukera i Lovrića bio je druženje na livadi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Gradska skupština nikad nije razmatrala prijedlog izgradnje kampa jer nam HNS još nije predstavio nikakav konkretan projekt', rekao je njezin šef Darinko Kosor i naglasio da je uvjet zadovoljavanje svih sportova.

'Gradska skupština nikad nije razmatrala prijedlog izgradnje kampa jer nam HNS još nije predstavio nikakav konkretan projekt', rekao je na konferenciji za medije predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor i pozvao HNS da u što skorijem vremenu dostavi projekt kampa na Sveticama, čija je moguća izgradnja bila povod konferenciji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zemlja za zemlju Zagrebačka nadbiskupija spremna je odreći se Svetica, ali... Slika nije dostupna Sporna lokacija Šuker: Ako ne na Sveticama, kamp ćemo napraviti drugdje

Svi pitaju, a nitko ne odgovara: Tko je odobrio gradnju kampa u gradskom središtu?

Kosor je objasnio da je uvjet zadovoljavanje svih sportova, među kojima su atletike i tenisa, odnosno pronalaz alternative za sve ako ih se planira seliti. Atletičari, rekao je Kosor, trebaju dobiti stazu, a teniski baloni se u tom slučaju trebaju negdje preseliti.

U ponedjeljak se sastao s Atletskim savezom koji traži da se za njih izgradi nova staza.

Sastanak Ivice Lovrića i Davora Šukera 2. siječnja nazvao je 'običnim druženjem na livadi'. Za njega to nema veze s dodjeljivanjem natječaja nekome, jer tada je Milan Bandić, sukladno svojim ovlastima, samo dao prostor na Sveticama u zakup HNS-u, međutim to prema tvrdnjama Kosora ne znači da će HNS taj prostor i dobiti na natječaju.

Prosvjednici napali Šukera, on im odbrusio: 'Nisam ja kriv što svi igraju nogomet'

Dodao je kako unutar kompleksa neće biti stambenih objekata, a napomenuo je i da će u 2014. godini dovršiti izgradnja bazena, te da je Skupština osigurala sredstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene