Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Josipovićevog ureda

Ona je nova glasnogovornica SDP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danica Juričić Spasović, od 1. svibnja službeno postaje glasnogovornica SDP-a.

Danica Juričić Spasović, šefica ureda bivšeg predsjednika Republike Ive Josipovića, potvrdila je u petak kako će od 1. svibnja biti glasnogovornica SDP-a.

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Jura Stublić Sluša ga i HDZ Otkriveno koliko je SDP platio Juri Stubliću za korištenje hita Rijeke pravde

Juričić Spasović izjavila je Hini da je Uredu predsjednice RH već pokrenula zamrzavanje dužnosničkog statusa, po kojemu ima pravo na punu plaću šest mjeseci od odlaska s dužnosti te na pola plaće narednih šest mjeseci. Status će joj se zamrznuti s 30. travnja.

Nije htjela dodatno obrazlagati svoj angažman u SDP-u ni komentirati novinske napise po kojima se dio visokopozicioniranih članova SDP-a protivio njezinu dolasku, rekavši tek kako o tome ništa ne zna.

Buduća glasnogovornica u subotu će se pridružiti SDP-ovcima koji će se okupiti u Tuhelju, na internom sastanku vezano uz pripreme za predstojeće parlamentarne izbore.

Milanović: Moja je Vlada pomogla ljudima više nego ijedna dosad

Na sastanak su pozvani članovi najužeg vodstva stranke te koordinatori za pojedine izborne jedinice i posebna područja unutar tih jedinica.

O angažmanu Danice Juričić Spasović u SDP-u mediji su nagađali od početka travnja, kada je na facebook profilu objavila da se ne namjerava pridružiti stranci koju planira osnovati njezin bivši šef Josipović.

"Svatko mora pokušati realizirati svoje ideje u koje vjeruje i Josipoviću želim uspjeh u novom političkom projektu. Moj je politički izbor SDP", napisala je tada.

Danica Juričić Spasović je prije suradnje s Josipovićem radila kao novinarka u nizu redakcija, među njima u Slobodnoj Dalmaciji, Poslovnom dnevniku i Hini. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene