Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Školska godina 2011./2012.

Počele prijave za upis u 1. razred srednjih škola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas su počele prijave za upis u I. razred srednjih škola, a po Odluci o upisu učenika u I. razred srednje škole Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, u školskoj godini 2011./2012. može se upisati 53.762 učenika u 2.118 razrednih odjela.

Prijave za upis u ljetnom roku primaju se danas i sutra, objava rezultata (ljestvice poretka na oglasnoj ploči i na mrežnim stranicama škole) bit će u srijedu, 6. srpnja, a upisi će se obavljati u četvrtak, 7. srpnja.

Prijave za upis u drugom upisnom krugu bit će u ponedjeljak, 11. srpnja, objava rezultata u utorak, 12. srpnja, a upisi u srijedu 13. srpnja.

U jesenskom upisnom roku objava nepopunjenih upisnih mjesta (prema vrstama programa) i rokova bit će poznata najkasnije do 19. kolovoza.

Prijave za upis bit će 22. kolovoza, objava ljestvice poretka 23. kolovoza, a upisi učenika 24. i 25. kolovoza. (Hina)

Pročitajte i ovo Opojna sredstva u školi - 2 Tko je odgovoran? Učenici se drogirali za vrijeme nastave, pronašli im opasne opijate: "Po meni 99 posto odgovornosti snose roditelji" Slika nije dostupna Učenici nisu predali sve dokumente Odgođena objava konačne ljestvice poretka upisa u srednje škole

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene